Антон Оруш e колекционер на стари радиоапарати, телевизори, звукотехника, електроуреди, техническа литература... Напоследък и писател!

Антон Оруш взе награда от M-tel Media Masters 2017!

Антон Оруш M-tel Media Masters

Антон Оруш M-tel Media Masters

На 08.ХІ.2017 г., сряда, в хотел Маринела София (известен и като Японския хотел) се проведе награждаване на журналисти от печатни, електронни и тв медии, участвали в тазгодишното издание на конкурса M-tel Media Masters.
Това е най-престижният (а може би и единствен?) форум, който всяка година отличава най-добрите материали на тема наука и техника, появили се през последните 12 месеца. Идеята е материалите да не са строго специализирани, а популяризаторски – които показват как се развива науката и технологиите и как те повлияват на нашия живот.

С трепет и гордост обявявам, че моите дългогодишни усилия по издирване, запазване и публикуване непознатата и истинска история на българската техника бяха оценени от компетентно жури от професионални технологични журналисти! Получих СПЕЦИАЛНА и ИЗНЕНАДВАЩА награда за ,,цялостен принос в отразяване на историята на българските технологии“. Горд съм, но смятам, че успехът не е спирка и винаги трябва да се стараем, още и още! Аз ще продължавам да работя за българското излизане в културния свят.

Повече за това как протече необичайното награждаване можете да прочетете тук ==> M-tel Media Masters 2017